Forfatter
Tittel 90 retter du må kunne: salater, supper, pizza & pasta, fisk & skalldyr, fugl, grønnsaker, kjøtt, desserter
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
År
Noter 90 retter som gjør at du alltid er inspirert. Andreas Viestad jobber med mat hver dag. Han skriver om mat, reiser land og strand rundt og smaker og lærer om all verdens retter. Gjennom sine år som matskribent, tv-kokk og matformidler, er det noen retter han stadig vender tilbake til, retter han ikke klarer seg uten. Oppskriftene på disse rettene er samlet i 90 retter du må kunne. Noen retter er klassikere alle har hørt om, andre er utviklet av Andreas gjennom lang prøving og feiling på kjøkkenet. Ingen krever spesialutstyr eller avanserte ferdigheter. Rettene er ekstra smarte, ekstra viktige eller bare simpelthen ekstra gode. Kan du disse, mestrer du det meste. Dette er retter du vil elske å lage. Dette er Andreas Viestads beste retter. Han håper det smaker. En nyttig og vakker bok som koker av matglede og blir stående på kjøkkenet! Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn i Oslo.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001990nam 22002411 4500
*00166240
*008181115s2018 no ar 00nob 9
*015 $a150295797$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-02-59140-3$bib.
*025 $a9788202591403
*040 $aBokbasen AS
*0820 $a641.5$zh$223/nor
*090 $c641.5$dV
*10010$aViestad, Andreas$d1973-$jNO$0(NO-TrBIB)99053506$8m
*24510$a90 retter du må kunne$bsalater, supper, pizza & pasta, fisk & skalldyr, fugl, grønnsaker, kjøtt, desserter$cAndreas Viestad ; foto: Mette Randem
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2018
*300 $a280 s.$bkol. ill.$c26 cm
*520 $a90 retter som gjør at du alltid er inspirert. Andreas Viestad jobber med mat hver dag. Han skriver om mat, reiser land og strand rundt og smaker og lærer om all verdens retter. Gjennom sine år som matskribent, tv-kokk og matformidler, er det noen retter han stadig vender tilbake til, retter han ikke klarer seg uten. Oppskriftene på disse rettene er samlet i 90 retter du må kunne. Noen retter er klassikere alle har hørt om, andre er utviklet av Andreas gjennom lang prøving og feiling på kjøkkenet. Ingen krever spesialutstyr eller avanserte ferdigheter. Rettene er ekstra smarte, ekstra viktige eller bare simpelthen ekstra gode. Kan du disse, mestrer du det meste. Dette er retter du vil elske å lage. Dette er Andreas Viestads beste retter. Han håper det smaker. En nyttig og vakker bok som koker av matglede og blir stående på kjøkkenet! Andreas Viestad (1973) er en internasjonalt kjent matformidler med flere prisbelønte kokebøker og matjournalist i Dagbladet Magasinet. I 2014 mottok han Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris og ble under Matprisen 2015 Årets inspirator. Andreas er faglig leder for Geitmyra Matkultursenter for barn i Oslo.
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aRandem, Mette$d1972-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)51156$8f
*7400 $aNitti retter du må kunne
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening